RBA / RDA / RTA / RDTA מה זה?
- Alexander Dodin
- 25 במאי 2016
- זמן קריאה 2 דקות
לאחר שאלות רבות מאנשים שרק מתחילים (נקראה להם בהמשך וייפרז (Vapers) את דרכם עם סיגריה אלקטרונית ביד, החלטנו לעשות פוסט שישפוך טיפה אור על מושגים בסיסיים בעולם הוייפ! אז היום נדבר על ראשי תיבות של אטומייזרים (או כמו שנקרא טנקים (TANKS)

R – Rebuild-able: כוונה לסליל/ראש שניתן להחליף ובזאת להפוך את האטומייזר ממכוון להתנגדות מסויימת לזאת שמתאימה לכם אישית. אם להגדיר את זה יותר פשוט, אז זה כמו לשלוט במכונית ובעוצמתה ע״י גיר ידני או גיר מכני. כל רכבי הספורט הרי הם ידיניים)
D – Dripping : טיפטוף ידני של הנוזלים על הסליל הפתוח ועל הכותנה שסופגת את הנוזלים
T – Tank: מיכל שמחזיק את הנוזלים
A – Atomizer: והנה זה באה! )) טוב, אתם כבר יודעים מה זה
ועכשיו אנחנו נראה איזה סוגים של האטומייזרים יש לנו:
RBA אטומייזר: Rebuild-able Atomizer

RDA אטומייזר : Rebuild-able Dripping Atomizer
RTA אטומייזר: Rebuild-able Tank Atomizer
RDTA אטומייזר: Rebuild-able Dripping Tank Atomizer

כמובן, יש מלא סוגים, מלא חברו ומלא vapeporn בבניה של סלילים, מילוי דרך חורים שונים, טריקים אחרים, אך בסופו של דבר אלא הם 4 הסוגים שיש היום בשוק ואלוהים ישמור את הוייפרים אם מישהו ימצא את הסוג החמישי… )
לחברה׳ שהתקדמו בעניין של הVAPE יש כמה אטומייזרים (יש גם את אלה שמגזימים ובונים אוסף לנכדים. בכיף) וזה מצויין! במיוחד שיש סוגים שהם קומפקטים ואותם מרכיבים גם על המודים קטנים ונוחים וזה, מה שנקראה ״מוד ליציאה״. בעיקר אלה הם אטומייזרים מסוג RTA. לאומת זאת, אם אין לחץ, אתם יושבים בבית עם החברים, מפסידים כסף בפוקר או סתם רואים סרט, אז אולי יותר מתאים דריפר (Rebuild-able Dripping Atomizer). היתרונות שלו בעננים מאוווווד כבדים וטעם עשיר, והחיסרון בזה, שיש צורך מדי פעם (תלוי באיך שאתם מאיידים) לטפטף נוזל על הקוייל (coil) מסכימים שזה לא נשמע כיף להסתובב עם בקבוקי נוזלים במסיבות ופאבים? כמובן גם המוד הדיגיטלי שלכם חייב להיות יותר עוצמתי ויחד עם זאת מגיע המשקל שלו. בקיצור, אתם מחליטים. אפשר ללכת בתור ההתחלה על משהו אוניברסלי ואם הזמן (ותרגישו את הטעם המתוק הזה מהר מאוד) להשתדרג ולקנות באיקאה עוד מדף לאטומייזרים, מודים ומיצים. כמובן אם אתה רווק… אחרת זה אישורים מחברה/אישתך או כלב.
Comments